Recensies

Familie Wijnstra
Zeer tevreden over het werk van Marijn en Frank. Harde werkers, met oog voor details waar wij nog niet aan gedacht hadden bij het realiseren van onze aanbouw. Een aanrader voor eenieder die overweegt een (houten) aanbouw te plaatsen.

Rinus Koeman
Marbel heeft bij ons een heel mooi project opgeleverd. Kwaliteit en vakmanschap staat bij hun hoog in het vaandel. Prijsafspraken, levering en service TOP !
Iets waar ze als jong bedrijf trots op mogen zijn.

Persoon uit Yerseke
De jongens van Marbel zijn behoorlijk kundig in vele soorten van werkzaamheden. Of het nu gaat om het maken van een ontwerp, of het daadwerkelijk aanleggen van een tuin. Ze zijn er goed in. Wanneer dan ook nog een flink tuinhuis door hun kan worden neergezet, gebouwd vanuit het niets, dan bevestigt dat hun kunnen op velerlei gebied. Kortom, voor werkzaamheden IN de grond als BOVEN de grond ben je bij Marbel aan een goed adres.

Robbert Wisse
Wij zijn zeer tevreden over het werk wat Marbel geleverd heeft. Het ging om een bestaande schuur die deels vervangen en uitgebreid moest worden. Vanaf de voorbereidingsfase tot en met het afwerken van de schuur en de overkapping werd met ons meegedacht om tot het beste resultaat te komen. Er is op een snelle, nette en professionele manier gewerkt met hoogwaardige materialen.

Wim van Dijke
Jong en enthousiast team, werken snel en vakkundig.
Ze hebben een mooie veranda geplaatst waar we erg tevreden over zijn.

Wies Boone
Deze twee jonge gasten hebben bij ons een kwalitatief mooi product afgeleverd.
Dit alles binnen de overeengekomen afspraken.
Prijsafspraken, levering en service worden nagekomen.
Wat ons betreft zeker een aanrader.